Doneaza

Doneaza 2%

Daca ai ajuns pana aici, inseamna ca vrei sa afli mai multe despre noi si proiectele noastre. Speram din toata inima ca ceea ce ne propunem noi sa facem prin Organizatia Non-Profit Back to Bike sa te convinga sa ni te alaturi si sa ne sprijini donand cei 2% din impozitul pe venitul tau.

Daca ai ajuns pana aici, inseamna ca vrei sa afli mai multe despre noi si proiectele noastre.   Speram din toata inima ca ceea ce ne propunem noi sa facem prin Organizatia Non-Profit Back to Bike sa te convinga sa ni te alaturi si sa ne sprijini donand cei 2% din impozitul pe venitul tau.

Aceasta donatie de 2% din impozitul pe venit se poate face de orice persoana fizica angajata cu contract de munca. Nu te costa nimic, nu este o cheltuiala in plus, ci este o suma (in valoare de 2% din impozitul tau pe venit) pe care o redirectionezi catre noi in loc sa o “donezi” statului. Daca nu alegi sa redirectionezi aceasta suma, ea va merge oricum catre bugetul de stat. Este o ocazie de a ajuta initiativele pe care le apreciezi si este limitata in timp, fiind valabila in perioada 1 ianuarie – 25 mai 2016.

Vezi exemplu de calcul pentru 2% din impozitul pe venit

Ce trebuie sa faci?

1.Printeaza formularul 230 pre-completat cu datele noastre (daca esti persoana fizica ce realizeaza venituri din salarii si asimilate salariilor conform ANAF) sau formularul 200, pre-completat (daca esti persoana fizica ce realizeaza venituri din activitati independente si altele conform ANAF).

2. In cazul formularului 230 completeaza sectiunea 1 “Date de identificare a contribuabilului” cu datele tale si semneaza in campul “Semnatura contribuabil” din josul paginii. In cazul formularului 200, instructiunile de completare se gasesc pe site-ul ANAF.

3.Trimite formularul astfel completat pe adresa de e-mail a Asociatiei Back to Bike (contact@back-to-bike.ro). Ca multumire pentru sprijinul tau, dupa ce primim formularul tau completat, iti vom trimite pe adresa de e-mail inscrisa de tine in acest formular un cod, in baza caruia vei avea parte de o surpriza placuta intr-o excursie organizata de Back to Bike la care participi!

4. Pentru colectarea formularului  in original, exista urmatoarele variante:

a) il trimiti prin posta, cu confirmare de primire, pe adresa de contact a asociatiei (strada Somesul Rece nr. 1213A, cod postal 407310, localitatea Gilau, judetul Cluj), pana cel tarziu la data de 10 mai 2016, si noi il vom depune la sectia financiara.

b) il depui la sectia financiara de care apartii si ne trimiti pe adresa de e-mail contact@back-to-bike.ro dovada primita de la ghiseu (copie formular cu stampila sectiei financiare)

c) ne intalnim, daca suntem prin apropiere, si ne dai originalul „in direct” ! :)

Iti multumim pentru implicare si te asteptam sa vii cu noi!

Magda si Claudiu Creosteanu