Team Building

Hai cu noi!

Team building-urile noastre provoaca participantii la a-si constientiza si depasi limitele fizice si psihice prin parcurgerea unui anumit traseu intr-o perioada determinata de timp. Acesta nu este totusi un scop in sine, ci parte a dezvoltarii personale a fiecarui participant.

Ai nevoie ca echipa ta sa lucreze mai bine impreuna? Atunci trebuie ca membrii echipei sa dezvolte mai bune relatii interpersonale, de incredere reciproca si de intrajutorare, de acceptare a diferentelor dintre ei si a rolurilor fiecaruia. Excursiile noastre pe bicicleta, prin dificultatea traseului si prin diversitatea situatiilor carora trebuie sa le facem fata, ajuta la o mai buna cunoastere atat a coechipierilor nostri , cat si a noastra insine, la crearea abilitatilor de lucru in echipa, la o mai buna comunicare, la valorificarea diferitelor talente si exercitarea rolurilor asumate, spre atingerea obiectivului comun.

Ai nevoie de lideri? Atunci trebuie ca oamenii tai sa ti-i formezi mai intai ca follower-i. Doar cel care stie sa urmeze un lider poate deveni apoi el insusi un lider. Excursiile noastre cu bicicleta au reguli clare si implica o anumita disciplina, ordine si cooperare, care construiesc un climat de unitate si coeziune in diversitate.

Ai nevoie ca echipa ta sa isi creasca eficienta? Atunci trebuie ca oamenii tai sa invete sa ia decizii si sa se adapteze. Excursiile noastre pe bicicleta le pun in fata probleme de planificare, distribuire de sarcini, evaluarea situatiei si flexibilitate, spre atingerea unui obiectiv comun.

Ai nevoie ca echipa ta sa se destinda ? Atunci trebuie ca oamenii tai sa iasa din rutina. Excursiile noastre pe bicicleta inseamna sa ajutam la treburile gospodaresti ale gazdei noastre, sa ne relaxam ascultand cantecele unei sezatori sau ale unui festival local, sa gustam frumusetea locurilor intr-un ritm incetinit.

Suntem siguri ca ai si alte nevoi legate de oamenii tai, caci niciodata nu este de ajuns cat invatam, cat exersam, cat ne dezvoltam. Pentru cele mai multe dintre nevoile sau dorintele tale, excursiile noastre cu bicicleta sunt raspunsul. Contacteaza-ne si hai cu noi!