Castele Banffy

Excursie cu bicicleta in Cluj, Transilvania

Va invitam intr-o excursie cu bicicleta la 3 castele din judetul Cluj, Transilvania. Aceasta este o prima excursie cu bicicletele din seria destinata vizitarii castelelor din judetul Cluj.

Traseu: Cluj Napoca – Apahida – Jucu de Sus – Bontida – Rascruci – Jucu de Sus – Apahida – Cluj Napoca. Vizitam, cu sprijinul ghizilor turistici de la monumentele respective, castelele Banffy din Bontida si Rascruci. De asemenea, vom vizita, cat este posibil, si castelul Kemeny din Jucu de Sus (acesta nefiind deschis turistilor).

Distanta: aproximativ 65 km.

Plecare: Catedrala din Piata Avram Iancu din Cluj Napoca, duminica dimineata la ora 08:30.

Sosire: inapoi in Cluj Napoca aproximativ ora 18:00.

Este o excursie accesibila biciclistilor cu o pregatire de nivel mediu si cu dorinta de a explora imprejurimile Clujului si istoria lui milenara.

Aveti grija sa va echipati bine, atat voi cat si bicicletele.

Nota Bene: Excursiile noastre pe bicicleta sunt chiar excursii, NU competitii sau antrenamente. Sunt dedicate tuturor biciclistilor care doresc sa petreaca o zi cu miscare, admirand natura, afland lucruri noi si stand de vorba cu prieteni, mai vechi sau mai putin vechi. Pe scurt, se merge intr-un ritm lejer de 10 – 15 km/h si se fac pauze de fotografiat, mancat, respirat :) ori de cate ori e nevoie!

Daca credeti ca vi se potriveste aceasta excursie, verificati programarea in calendarul evenimentelor si  inscrieti-va pe formularul de participare. In acest fel vom putea comunica eficient in cazul in care se produc schimbari in eveniment sau apar informatii noi, importante pentru a avea o excursie reusita.

Aici este harta traseului: https://goo.gl/maps/SFwmozDa8bD2

Va asteptam cu drag!

Sugestie: Inscrieti-va la newsletter, ca sa primiti restul informatiilor in timp util ! :)

Tinem legatura!