Cautandu-l pe Richard

Richard Proctor este un englez care s-a stabilit in Cluj si nu mai vrea sa plece de aici. Profesor la Facultatea de Litere din cadrul UBB, e hotarat sa traiasca printre romani. Daca el tine atat de mult sa ne cunoasca, nu ar fi frumos sa il cunoastem si noi? Zic si eu! Mai ales ca e si biciclist! :) http://www.formula-as.ro/2003/590/spectator-38/richard-proctor-4518

Asa ca pornim in cautarea lui, la inceput de martie. Nu garantam ca il si gasim, deoarece avem informatii contradictorii legate de locul in care sta acum. Tu il cunosti? Sau cunosti pe cineva care il cunoaste? Ar fi tare fain daca am putea sa vorbim cu el inainte, sa ii spunem ca intentionam sa ii facem o vizita. Daca stii ceva, da-ne de stire mintenas!

Pe de alta parte, acest traseu este unul de antrenament, deci fara obiective istorice / traditii. Am constatat ca forma noastra fizica nu este una prea grozava, asa ca vrem sa ne revenim cat mai repede, caci avem planificate trasee frumoase si solicitante anul asta!

Traseu: Auchan (Cluj Napoca, Bd. Muncii 1-15) – Chinteni – Deusu – Sanmartin – Satu Lung – Auchan

Harta: https://goo.gl/maps/rY79h6CWGiJ2

Distanta: 45 km.

Ora de plecare: 10:00

Ora de sosire: aproximativ 18:00

Punct de intalnire: in fata hipermarketului Auchan

Aveti grija sa va echipati bine, atat voi cat si bicicletele.

Nota Bene: Chiar daca este o tura de antrenament, va fi tot o excursie pe bicicleta, nu competitie. Este dedicata tuturor biciclistilor care doresc sa petreaca o zi cu miscare, admirand natura si stand de vorba cu prieteni, mai vechi sau mai noi. Pe scurt, se merge intr-un ritm lejer de 10 km/h si se fac pauze de fotografiat, mancat, respirat :) ori de cate ori e nevoie!

Daca credeti ca vi se potriveste aceasta excursie, verificati programarea in calendarul evenimentelor si  inscrieti-va pe formularul de participare. In acest fel vom putea comunica eficient in cazul in care se produc schimbari in eveniment sau apar informatii noi, importante pentru a avea o excursie reusita.

Va asteptam cu drag!

Informare: Aceasta excursie pe biciclete a avut loc. Poti vedea cum a fost intrand pe blogul nostru http://excursiicubicicleta.wordpress.com si cautand fie dupa un cuvant cheie (ex: richard), fie cautand articolul „Cautandu-l pe Richard” in sectiunea Excursii / Excursii de weekend.

Filmuletul se poate vedea si de aici: